Ons bedrijfsmotto “Uw kwaliteitsgarantie in certificatie” is voor ons geen loze belofte. Met onze jarenlange ervaring in het inspecteren en certificeren van land- en tuinbouwbedrijven, staan wij uw bedrijf met veel enthousiasme en expertise bij in het behalen van het gewenste certificaat.

Wij zijn sinds onze opstart in 2001, toonaangevend als certificatie-instelling in alle sectoren van de groente- en fruitteelt, akkerbouw, loonwerk, vleesproductie, melkvee, eieren, sierteelt en boomkwekerijen. Ons werkgebied ligt niet enkel in Vlaanderen en Wallonië, maar ook in Frankrijk en Nederland voeren wij audits voor u uit in uw taal.

Ons team, dat uit meer dan 20 mensen bestaat, heeft kennis van zaken en staat met beide voeten stevig in de landbouwgrond. Wij zijn niet zomaar inspecteurs op uw bedrijf die de eisen van de lastenboeken moeten controleren. Wij proberen tijdens onze audit de nodige achtergrond en uitleg te geven, zodat dit voor u ook een leerrijke ervaring wordt. 

Onze activiteiten in de landbouwsector gaan verder dan inspectie en certificatie. Wij doen ook monstername bij industriële verwerkers van groenten en fruit en bij individuele landbouwbedrijven. Wij zorgen ervoor dat uw stalen correct genomen worden en dat deze bij de juiste laboratoria belanden voor analyse op gewasbeschermingsmiddelen, zware metalen, enz.

Wij zijn ook actief in productcontrole van groenten en fruit. Voor Flandria bijvoorbeeld, hét Belgische kwaliteitslabel, neemt CKCert de externe controle voor haar rekening. Onze productkeurders controleren de producentenorganisaties op haar wijze van keuren en op het product dat binnenkomt.

Tot slot zijn wij ook actief in de controle van meettoestellen gebruikt in industriegroenten. Het gaat hier bv. om calibratie van tenderometers die bij de oogst van erwten ingezet worden om de hardheid te bepalen, controle van spruitensorteerders, inspectie van wortelontaarders, enz. Ook bij deze activiteit kan u rekenen op een  hier hebben wij een grote kennis van zaken!

CKCert maakt onderdeel uit van de Primoris Holding. Onze bedrijfsfilm is een overtuigend bewijs van onze individuele kracht binnen een sterke groep bedrijven.