Monstername is het nemen van een staal dat representatief is voor een ganse partij (bv. loods, serre, veld, vrachtwagen).  Bij industriële verwerkers van groenten en fruit of aardappelen, bij handelaren maar ook bij individuele landbouwbedrijven zorgt CKCert ervoor dat de stalen van plantaardige oorsprong onafhankelijk en juist genomen worden. De staalnameplaatsen en -hoeveelheid worden met kennis van zaken gekozen en de monstername wordt volgens strikt vastgelegde procedures uitgevoerd.

Na de monstername ter plaatse op uw bedrijf, zorgen wij ervoor dat de stalen snel en in correcte omstandigheden getransporteerd wordt naar het het juiste laboratorium die de analyse uitvoert op residuen (bv. gewasbeschermingsmiddelen) of contaminanten (bv. zware metalen, mycotoxines).

Maar niet alleen monstername behoort tot onze taak, wij zorgen er ook voor dat de resultaten juist beoordeeld worden zodat uw bedrijf een betrouwbaar totaalbeeld krijgt van de bemonsterde partij.

Dankzij onze jarenlange ervaring, zijn wij een betrouwbare partner voor de monstername in de primaire plantaardige sector. CKCert garandeert een kwaliteitsvolle werking dankzij de accreditatie onder ISO-17020.

Certificatiereglement - Uitvoeringsvoorwaarden van CKCert.

Sectoren

Nieuws

Monstername CIPC voor Belgapom - 02/09/2020

CKCert en zusterbedrijf Primoris BE werden door Belgapom aangesteld voor de uitvoering van het monstername- en analyse plan voor het behoud van de tijdelijke MRL voor CIPC in aardappelen. Read more

Interesse ?

Indien uw meer informatie wenst over MONSTERNAME

klik dan hieronder op AANVRAAG of contacteer ons via info@ckcert.eu

Vooraleer uw monstername in te plannen, vragen wij u om onderstaand document in te vullen en ons terug te bezorgen:

Inschrijvingsformulier Monstername

 

AANVRAAG