Sinds de introductie van de Vegaplan Standaard Loonwerk in 2009 is CKCert de partner bij uitstek voor uw driejaarlijkse bedrijfsaudit. 

Omdat de schakel loonwerk als dienstverlener veel invloed uitoefent op de activiteiten van de loonwerker voor de plantaardige productie, is het vanzelfsprekend dat ook voor de loonwerkers een analoog systeem van traceerbaarheid en voedselveiligheid wordt verwacht. Bovendien moeten primaire productie en loonwerk perfect op elkaar aansluiten. De loonwerker is immers verantwoordelijk voor de taken die hij heeft uitgevoerd.

Bij de driejaarlijkse audit op landbouwbedrijven in functie van Vegaplan Standaard wordt gecontroleerd of de landbouwer een beroep doet op een gecertificeerd loonwerker. Ook de afnemers van landbouwproducten, de versmarkt en de verwerkende industrie, dringen daar op hun beurt sterk op aan.

De audit voor loonwerk kan individueel worden uitgevoerd, maar kan ook in combinatie met een ander lastenboek uit de plantaardige, dierlijke of sierteeltsector. Op die manier  gebeuren alle controles op dezelfde dag door één inspecteur. Dit geeft u als klant niet alleen een belangrijke tijdswinst maar ook een financieel voordeel

 

Nieuws

Nieuwe versies Vegaplan Standaarden en Sectorgidsen - 21/06/2023

Nieuwe versies Vegaplan Standaarden en overeenkomstige Sectorgidsen – verplicht vanaf 03/07/2023 Read more

Nieuwe versie Vegaplan Standaard v4.0 en Vegaplan Standaard Loonwerk v2.0 - 20/01/2021

Nieuwe versie Vegaplan Standaard v4.0 en Vegaplan Standaard Loonwerk v2.0 Read more

Lastenboeken

Interesse?

Indien uw meer informatie wenst over de sector LOONWERK, klik dan hieronder op AANVRAAG of contacteer ons via info@ckcert.eu

AANVRAAG