De Vegaplan Standaard voor loonwerkers is een lastenboek dat de kwaliteit van de plantaardige producten verzekert. Het certificaat betekent voor de loonwerkers de onbetwistbare kwaliteitswaarborg van de geleverde diensten. 

De Vegaplan certificatie is erkend voor de levering van primaire producten naar FCA-ondernemingen of gelijkaardig. De beheerder van GLOBALG.A.P. heeft in 2017 de Vegaplan Standaard voor loonwerkers aanvaard. Sindsdien kan een land- of tuinbouwer die beroep doet op een voor de Vegaplan Standaard gecertificeerde loonwerker, ook voor zijn GLOBALG.A.P.-certificatie verwijzen naar dit Vegaplan Loonwerk certificaat. Op internationaal vlak is een uitwisselbaarheidsakkoord ondertekend met het Nederlandse systeem VKL ("VoedselKwaliteit Loonwerk"). 

De Vegaplan Standaard Loonwerk heeft een 3-jarige cyclus, dit wil zeggen dat onze inspecteur 1 keer per 3 jaar uw bedrijf komt controleren. 

U kunt uw loonwerkbedrijf inschrijven bij CKCert, door de Modelovereenkomst Producent in te vullen en ons terug te bezorgen.

Documenten voor klanten

Nieuws

Nieuwe versies Vegaplan Standaarden en Sectorgidsen - 21/06/2023

Nieuwe versies Vegaplan Standaarden en overeenkomstige Sectorgidsen – verplicht vanaf 03/07/2023 Read more

Nieuwe versie Vegaplan Standaard v4.0 en Vegaplan Standaard Loonwerk v2.0 - 20/01/2021

Nieuwe versie Vegaplan Standaard v4.0 en Vegaplan Standaard Loonwerk v2.0 Read more

Interesse ?

Indien uw meer informatie wenst over Vegaplan Standaard Loonwerk

klik dan hieronder op AANVRAAG of contacteer ons via info@ckcert.eu

AANVRAAG