Belplume is een jaarlijks certificaat met betrekking tot het integraal kwaliteitsbeheersysteem voor pluimvee, eieren en voor transport van levende dieren. 

Als producent in de braadkippensector, kan u bij CKCert terecht als reproductiebedrijf of braadkippenbedrijf.

Als producent in de legkippensector, kan u bij CKCert terecht als reproductiebedrijf, als opfok legkippenbedrijf of als legkippenbedrijf.

Met het oog op voedselveiligheid, dierenwelzijn, duurzaamheid en verantwoordelijk antibioticagebruik worden in het lastenboek maatregelen opgenomen om de microbiologische besmettingsdruk te verminderen.

Daarnaast zijn voorwaarden opgenomen die een positief effect kunnen hebben op de algemene kwaliteit en het technisch rendement, zowel op niveau van de afzonderlijke schakels als van de totale productiekolom.

Hieronder kun u de nodige documenten vinden om u voor te bereiden op uw Belplume-bedrijfscontrole.

Indien u een audit wenst aan te vragen, moet u zich eerst inschrijven bij de lastenboekhouder Belplume. Dit kunt u via onderstaand Inschrijvingsformulier Belplume, dat u naar info@belplume.be moet sturen. 
U kunt zich voor de bedrijfscontrole inschrijven bij CKCert door ons de Modelovereenkomst Producent (met kruisje bij Belplume) ingevuld en ondertekend terug te sturen. 

Documenten voor klanten

Nieuws

Interesse ?

Indien uw meer informatie wenst over Belplume

klik dan hieronder op AANVRAAG of contacteer ons via info@ckcert.eu

AANVRAAG