Behalve voor producenten, heeft GLOBALG.A.P. ook een internationaal lastenboek ontwikkelt voor handelaren, verwerkers en distributeurs die omgaan met GLOBALG.A.P. gecertificeerde producten. Het certificaat stelt hoge eisen aan het gebruik van gecertificeerde producten en de juiste scheiding van gecertificeerde en niet-gecertificeerde producten in de verwerkingseenheden. 

Het GLOBALG.A.P. CoC-certificaat is één jaar geldig en door dit te behalen, toont uw bedrijf aan dat het voldoet aan de traceerbaarheidseisen, waardoor afnemers dit niet zelf hoeven te verifiëren.

Hieronder kunt u de nodige documenten vinden om u voor te bereiden op uw GLOBALG.A.P. Chain of Custody bedrijfscontrole.

Indien u een audit wenst aan te vragen, gelieve ons dan de Modelovereenkomst Producent en Aanvraagformulier GLOBALG.A.P. ingevuld en ondertekend terug te sturen.

Documenten voor klanten

Nieuws

Nieuwe versie GlobalG.A.P. Chain of Custody - 12/06/2023

GlobalG.A.P. Chain of Custody V6.1 - verplicht vanaf 01/07/2023 Read more

Nieuw: GLOBALG.A.P. Chain of Custody - 04/05/2021

CKCert breidt zijn activiteiten uit met het lastenboek GLOBALG.A.P. Chain of Custody (CoC) voor handelaars, verwerkers en distributeurs die omgaan met GLOBALG.A.P. gecertificeerde groente, fruit, aardappelen, bloemen, enz. Read more

Interesse ?

Indien uw meer informatie wenst over GLOBALG.A.P. Chain of Custody

klik dan hieronder op AANVRAAG of contacteer ons via info@ckcert.eu

AANVRAAG