GLOBALG.A.P. IFA is een internationale standaard die de toepassing van goede landbouwpraktijken (G.A.P.) stimuleert en die de consument garandeert dat op het bedrijf bloemen, siergewassen of bomen worden geproduceerd met een minimale milieu-impact waarbij verstandig wordt omgegaan met de veiligheid en gezondheid van mens en dier. 

Het GLOBALG.A.P. IFA-certificaat is één jaar geldig en door dit te behalen, toont uw bedrijf aan dat het voldoet aan de veiligheidseisen, waardoor afnemers dit niet zelf hoeven te verifiëren.

Voor siertelers die het GGN-label willen gebruiken op hun producten is het noodzakelijk dat ook een GRASP-audit wordt uitgevoerd op uw bedrijf. 

Hieronder kunt u de nodige documenten vinden om u voor te bereiden op uw GLOBALG.A.P. IFA Bloemen & Siergewassen bedrijfscontrole.

Indien u een audit wenst aan te vragen, gelieve ons dan de Modelovereenkomst Producent en Aanvraagformulier GLOBALG.A.P. ingevuld en ondertekend terug te sturen.

Documenten V6.0 (vanaf 01/01/2024) + V5.2 (t.e.m. 31/12/2023)

Nieuws

Nieuwe versie GlobalG.A.P. IFA Smart v6.0 - 02/11/2023

Nieuwe versie GlobalG.A.P. IFA Smart - verplicht vanaf 01/01/2024 Read more

Nieuw: GLOBALG.A.P. Impact-Driven Approach (IDA) voor Royal Flora Holland - 30/03/2021

Aan leden en leveranciers van de Nederlandse veiling Royal FloraHolland wordt opgelegd dat zij voldoen aan de vereisten voor digitale milieuregistratie en -certificatie. Read more

CKCert breidt zijn activiteiten in de sierteeltsector uit met “GlobalG.A.P. IFA Bloemen en Siergewassen" - 01/12/2019

CKCert is reeds enkele jaren actief in de sierteeltsector met certificaties voor de Autocontrolegids G-040, module D. Sinds 1 april 2019 wordt ook het 3-jaarlijkse certificaat Vegaplan Standaard Niet-Eetbare Tuinbouwteelten (NET) aangeboden. Read more

Interesse ?

Indien uw meer informatie wenst over GLOBALG.A.P. IFA BLOEMEN EN SIERTEELTGEWASSEN

klik dan hieronder op AANVRAAG of contacteer ons via info@ckcert.eu

AANVRAAG